На Кіровоградщині за отримання хабара судитимуть сільського голову

Січень 04, 2016 | Новини | Переглядів: 971 | Коментарі: 0

Слідчим відділом прокуратури області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом отримання 30 тис грн неправомірної вигоди головою однієї із сільських рад Світловодського району.

Досудовим розслідуванням встановлено, що вказані кошти чиновник вимагав та отримав від фізичної особи за погодження дозвільних документів на отримання в оренду земельної ділянки.

На даний час, обвинувальний акт відносно голови сільради за ч.3 ст.368 (вимагання та отримання неправомірної вигоди) КК України скеровано на розгляд суду. В разі доведення вини обвинуваченому загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Нагадаємо, голову сільради було затримано «на гарячому» 13 жовтня поточного року співробітниками правоохоронних органів.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool