На Кіровоградщині за недотримання протиепідемічних вимог складають протоколи

Листопад 06, 2020 | Новини | Переглядів: 685 | Коментарі: 0

На суб'єктів господарювання складено 11 протоколів за недотримання протиепідемічних вимог

Спеціалісти Держпродспоживслужби області продовжують проводити перевірки суб’єктів господарювання щодо дотримання протиепідемічних заходів. Однак результати рейдових обстежень показують, що в частині закладів вимоги карантинних обмежень порушують.

З 2 по 5 листопада фахівці здійснили 687 обстежень та виявили порушення на 134 об’єктах (19,5%). Фахівці надали суб’єктам господарювання 134 попередження, а за невиконання вимог карантину склали 11 протоколів про адміністративне правопорушення.

Найчастіше під час рейдів виявлялися такі порушення: допускаються відвідувачі без захисної маски; не проводиться температурний скринінг працівників; відсутні дезінфікуючі засоби, розмітка для дотримання соціальної дистанції; не проводиться дезінфекція приміщень тощо.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool