На Кіровоградщині за минулу добу виникло 6 пожеж сміття та сухої трави

Серпень 02, 2017 | Новини | Переглядів: 1196 | Коментарі: 0

Доба, що минула, відзначилась 6-ма пожежами сміття та сухої трави на відкритих територіях Кіровоградської області.

Так, двічі виїжджали на гасіння загорянь сміття рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький: о 17:40 горіло 10 м2 сміття на вул. Мінській та о 19:15 подібний випадок стався на вул. Попова в обласному центрі.

Також непотріб на площі 50 м2 горів на вул. Гагаріна м. Благовіщенське. Пожежу приборкали рятувальники 26-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Суха трава горіла двічі за добу: об 11:00 в смт Устинівці на площі 400 м2 та о 14:30 – на вул. П. Гриценка м. Олександрія горіла трава площею 50 м2. Ці пожежі загасили вогнеборці 22-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Устинівки та 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрії.

Шановні громадяни! Служба порятунку закликає усіх бути відповідальними за кожен свій крок, що може призвести до пожежі – не кидайте непогашені недопалки, утримайтесь від розпалювання багать, слідкуйте, щоб діти не мали доступу до сірників та пожежонебезпечних речовин і предметів. Лише спільними зусиллями ми зможемо попередити пожежі.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool