На Кіровоградщині за минулу добу виникло 4 пожежі

Січень 10, 2021 | Новини | Переглядів: 633 | Коментарі: 0

Впродовж доби 9 січня пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 4 рази залучались на гасіння пожеж, які виникли у житловому секторі.

Так, о 12:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння на вул. Партизанській с. Дмитрівка Знам’янського району.

У житловому будинку горіли меблі та 5 м2 речей домашнього вжитку. Силами вогнеборців о 12:50 пожежу було локалізовано та о 13:07 – ліквідовано. На гасіння залучались 6 чоловік особового складу й 1 одиниця техніки 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Знам’янка, а також місцева пожежна команда Дмитрівської ОТГ.

О 18:30 стало відомо про пожежу на вул. Кримській м. Кропивницький. Там на території приватного домоволодіння на вул. Кримській зайнялось 20 м² домашніх речей у господарчій споруді. О 18:49 пожежу було локалізовано та о 19:19 – ліквідовано. На гасіння залучались 10 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький.

О 19:33 надійшло повідомлення про пожежу по провулку Гаражному с. Соколівське Кропивницького району. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу горіло 15 м2 речей та меблів у металевій споруді біля одного з домоволодінь. О 19:45 пожежу локалізували та о 20:27 - ліквідували рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький. Залучались 10 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки.

О 22:43 стало відомо про пожежу на вул. Луначарського м. Помічна Добровеличківського району. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу горіло 30 м2 внутрішньої обшивки металевого вагончика та поруч розташованого легкового автомобіля «Daewoo Lanos». О 03:40 пожежу локалізували та о 04:19 – ліквідували бійці 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Помічна. Залучались 5 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки.

Травмованих та загиблих в усіх випадках не виявлено. Причини пожеж встановлюють фахівці.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool