На Кіровоградщині за минулу добу в екосистемі виникло 3 пожежі

Серпень 03, 2017 | Новини | Переглядів: 1314 | Коментарі: 0

Протягом минулої доби на території Кіровоградської області виникло 3 пожежі рослинності та сміття на відкритих територіях.

Так, об 11:25 біля с. Бокове Долинського району загорілось 1,4 га сухої трави. Пожежу приборкали рятувальники 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини

 О 12:10 за межами м. Гайворон сталась пожежа 700 м2 сміття, яку ліквідували вогнеборці 21-ї Державної пожежно-рятувальної частини. О 17:00 1,2 га сухої рослинності горіло у Бобринецькому районі. Загоряння загасив особовий склад 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

Шановні громадяни! Служба порятунку закликає усіх бути відповідальними за кожен свій крок, що може призвести до пожежі – не кидайте непогашені недопалки, утримайтесь від розпалювання багать, слідкуйте, щоб діти не мали доступу до сірників та пожежонебезпечних речовин і предметів. Лише спільними зусиллями ми зможемо попередити пожежі.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool