На Кіровоградщині за минулу добу у житловому секторі приборкали 4 пожежі

Травень 03, 2019 | Новини | Переглядів: 925 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 4 рази залучались на гасіння пожеж у житловому секторі.

Так, 2 травня об 11:15 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про займання на території дачного кооперативу «Надія-2» по вул. Лісовій с. Войнівка Олександрійського району.

На місці виклику з’ясувалось, що горить 25 м2 покрівлі та перекриття дачного будинку. Рятувальники 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрія об 11:37 локалізували пожежу та о 12:25 – ліквідували.

О 15:32 виникла пожежа 25 м2 покрівлі та майна в житловому будинку, що розташований по вул. Центральній с. Мар’ївка Компаніївського району. Бійці 28-ї ДПРЧ смт Компаніївка та місцевої пожежної команди СВК «Нива» о 16:12 локалізували та о 16:44 ліквідували вогонь.
У с. Велика Виска Маловисківського району по вул. Пушкіна о 15:05 загорілось 34 м2 покрівлі житлового будинку. Рятувальники 23-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Мала Виска повністю загасили займання о 18:45.

Вже 3 травня о 03:12 зайнялось 0,2 м2 матраца в квартирі на шостому поверсі 9-поверхового будинку по пров. Фортечному в обласному центрі. Вогнеборці 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький о 03:49 загасили пожежу.
В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

приборкали 4 пожежі

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool