На Кіровоградщині за «гарячими слідами» затримали зловмисника, який скоїв угон мопеда

Березень 15, 2017 | Новини | Переглядів: 783 | Коментарі: 0

Застосувавши фізичну силу, чоловік незаконно заволодів транспортним засобом жителя міста Олександрія.

За кілька годин поліцейські встановили місцезнаходження нападника. Нині його перевіряють на причетність до інших злочинів, скоєних на території районного центру.

Повідомлення про подію надійшло до Олександрійського відділу поліції 14 березня. В одному з районів міста жертвою зловмисника став 39-річний чоловік. Невідомий, завдав йому тілесних ушкоджень та відібрав мопед.

Правоохоронці негайно виїхали за вказаною адресою для з’ясування обставин кримінального правопорушення.
«Вже через декілька годин, провівши ряд оперативно-розшукових заходів, поліцейські у порядку статті 208 КПК України затримали зловмисника. Ним виявився 40-річний мешканець міста, який вже потрапляв на лаву підсудних. При затриманні у чоловіка вилучили кастет та мобільний телефон. У даний час вирішується питання про обрання стосовно особи запобіжного заходу – тримання під вартою», - розповів начальник Олександрійського відділу поліції Сергій Котига.
Речові докази було вилучено, мопед повернуто власнику.

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом)

Кримінального кодексу України, триває. За ці дії законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років з конфіскацією майна або без такої.

За матеріалами Олександрійського відділу поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool