На Кіровоградщині за добу загасили чотири пожежі (ФОТО)

Лютий 15, 2023 | Новини | Переглядів: 873 | Коментарі: 0

До Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу на вул. Єдності у м. Новоукраїнка.

До Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу на вул. Єдності у м. Новоукраїнка.

До Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу на вул. Єдності у м. Новоукраїнка.


Там у приватному житловому будинку виникло займання мікрохвильової печі, яке о 08:13 загасили бійці 19-ої пожежно-рятувальної частини.
Того ж дня о 18:18 стало відомо про пожежу на вул. Луговій у с. Петрівка на території Онуфріївської громади Олександрійського району. У приватному житловому будинку горіло 60 м2 покрівлі та 20 м2 домашніх речей. О 22:40 онуфріївським підрозділом пожежу було ліквідовано.

О 20:25 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу на вул. Польовій у с. Дмитрівка Кропивницького району. На час прибуття пожежно-рятувального підрозділу горіло 20 м2 покрівлі житлового будинку. Силами особового складу 18-ої пожежно-рятувальної частини пожежу загасили о 21:47.

Вже 15 лютого о 04:33 стало відомо про загорання у приватному секторі на вул. Мінській у м. Кропивницькому. На момент прибуття рятувальників горіло 7 м2 господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Вогнеборці 1-ої та 5-ої пожежно-рятувальних частин загасили пожежу о 05:05.

Загиблих та травмованих під час пожеж немає.

Причини пожеж встановлюються.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool