На Кіровоградщині за добу загасили 3 пожежі

Січень 14, 2021 | Новини | Переглядів: 641 | Коментарі: 0

Протягом учорашньої доби бійці ДСНС Кіровоградського гарнізону приборкали 3 пожежі різного характеру, дві з яких – спільно з місцевими пожежними командами.

Так, 13 січня о 16:08 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про займання по вул. Центральна с. Михайлівка Олександрівського району. Після прибуття на місце виклику було встановлено, що горять домашні речі та меблі загальною площею близько 5 м2 в одноповерховому приватному житловому будинку. О 17:06 пожежу було локалізовано та о 17:35 – ліквідовано. До гасіння залучалось 4 чоловіка особового складу, 1 одиниця техніки 29-ї ДПРЧ смт Олександрівка та місцева пожежна команда с. Михайлівка.

Вже 14 січня о 02:37 стало відомо про займання 25 м2 даху та 10 м2 домашніх речей на горищі приватного житлового будинку по вул. Байкальська обласного центру. О 03:10 пожежу було локалізовано та о 03:43 – ліквідовано. В гасінні брали участь 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки 1-го ДПРЗ м. Кропивницький.

О 04:33 надійшло повідомлення про пожежу по вул. Гагаріна с. Українка Кропивницького району. Там загорівся легковий автомобіль ВАЗ 2104. О 05:20 займання було локалізоване та о 05:32 – ліквідоване силами бійців 1-го ДПРЗ м. Кропивницький.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.
 
У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool