На Кіровоградщині за добу загасили 24 пожежі сухої рослинності та сміття

Березень 30, 2017 | Новини | Переглядів: 1081 | Коментарі: 0

На території Кіровоградської області продовжують виникати пожежі сухої минулорічної рослинності та сміття.

Так, за минулу добу пожежно-рятувальні підрозділи області 24 рази виїжджали на гасіння таких пожеж.

Найбільше вогневих випадків (12 загорянь) виникло у м. Кропивницькому та Кіровоградському районі: в обласному центрі горіло 20 м2 сміття на проспекті Винниченка об 11:15; о 13:00 зайнялось 2 га трави на вул. Завадівська; 500 м2 сухої трави горіло на вул. Волкова о 13:50; о 14:00 рятувальники ліквідували пожежу 100 м2 рослинності на вул. Глінки; сміття горіло о 17:15 на території дачної ділянки садового товариства ім. Тимірязєва та на вул. Покровська о 18:16. У той же день рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький виїжджали на ліквідацію пожеж трави у села Василівка та Покровське Кіровоградського району, на територію садового товариства «Комунальник», на просп. Університетський, на вул. Героїв України та Байкальська в обласному центрі.
Три випадки пожеж сухої трави на відкритій території довелось гасили рятувальникам 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Долинської: на вул. Нова в районному центрі та в селах Іванівка і Марфівка.
Також силами вогнеборців Кіровоградської області ліквідовано пожежі сухої минулорічної трави у Маловисківському, Онуфріївському, Новгородківському, Устинівському, Гайворонському, Бобринецькому, Добровеличківському та Олександрійському районах.


Шановні громадяни! Будьте максимально відповідальними у пожежонебезпечний весняний період, коли суха рослинність спалахує від найменшої іскри та пожежа може поширитись на великі території, знищуючи все на своєму шляху. Служба порятунку закликає вас не випалювати сухостій, минулорічне листя та сміття.


У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool