На Кіровоградщині за добу вогнеборці здолали дві пожежі різного характеру

Березень 11, 2019 | Новини | Переглядів: 1998 | Коментарі: 0

10 березня о 06:07 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу по вул. Лесі Українки с. Новий Стародуб Петрівського району. 

Після прибуття на місце виклику рятувальників було встановлено, що горить 700 кг залишків макухи в будівлі, що не експлуатується.

О 07:55 займання було локалізоване та о 08:40 – ліквідоване. В гасінні брали участь 5 чоловік особового складу, 1 одиниця техніки 32-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Петрове та місцева пожежна команда с. Новий Стародуб.

О 13:00 стало відомо про займання на вул. Архангельській, що в обласному центрі. Після прибуття на місце виклику з’ясувалось, що горить 4 м2 домашніх речей, 2 м3 дров та 4 м2 покрівлі одноповерхової нежитлової будівлі на території приватного домоволодіння. О 13:26 пожежу було локалізовано та о 14:28 – ліквідовано. До гасіння залучалось 12 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький.

В обох випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюються.

На Кіровоградщині за добу вогнеборці здолали дві пожежі різного характеру

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool