На Кіровоградщині за добу виникло 4 пожежі

Жовтень 25, 2019 | Новини | Переглядів: 1473 | Коментарі: 0

Минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області загасили 4 займання у житловому секторі та за його межами.

Так, 24 жовтня о 07:46 бійці 1-го ДПРЗ м. Кропивницький залучались на гасіння пожежі 6 м2 сміття на відкритій території у гаю Десантників, що в обласному центрі. 

О 10:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу по вул. Криворіжській смт Новгородка. Як з’ясувалось на місці події, зайнялась кабіна та 3 т господарчих товарів у вантажному відсіку автомобіля «Iveco EuroCargo». Рятувальники 27-ї ДПРЧ о 10:37 локалізували та об 11:22 ліквідували пожежу.

О 10:59 стало відомо про пожежу 300 кг сіна та 30 м2 господарчої споруди на території приватного домоволодіння по вул. Учительська с. Надлак Новоархангельського району. Об 11:22 вогнеборці 31-ї ДПРЧ смт Новоархангельськ та місцевої пожежної команди с. Надлак локалізували та о 12:00 ліквідували пожежу.

О 18:02 надійшло повідомлення про пожежу по вул. Будівельників смт Смоліне Маловисківського району. Як з’ясувалось на місці події, горить 1.5 м2 домашніх речей літньої кухні на території приватного домоволодіння. Вогнеборці 34-ї ДПРЧ смт Смоліне о 18:13 локалізували та о 18:29 ліквідували пожежу.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool