На Кіровоградщині за добу від COVID-19 померли ще двоє хворих

Січень 26, 2021 | Новини | Переглядів: 777 | Коментарі: 0

Нa Кіровогрaдщині за добу зафіксували 2 летальні випадки внаслідок COVID-19. Йдеться про 71-річну жінку та 59-річного чоловіка з Маловисківського району.

Коронавірус на Кіровоградщині станом на 26 січня: 17 захворіли, 136 одужали, 2 померли Про це повідомила головна санітарна лікарка області Надія Оперчук сьогодні, 26 січня.

За минулу добу в обласному лабораторному центрі провели 249 ПЛР-тестувань, в обласній лікарні – 31 тестування.

Випадки від COVID-19 зареєстрували:

дев`ять у м. Кропивницькому;
два у м. Олександрія;
один у м. Світловодськ;
два у Благовіщенському районі;
два у Кропивницькому районі;
один в Олександрійському районі.

Одужали від коронавірусу 73 жителів обласного центру, 25 з м. Світловодськ, 6 в Благовіщенському районі, по 1 з Добровеличківського та Олександрійського районів, а також 2 з Компаніївського району та стільки ж з Новомиргородського району, 3 в Новоукраїнському районі, 9 в Світловодському районі та 14 жителів з Маловисківського району.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool