На Кіровоградщині за добу у житловому секторі вогнеборцями ліквідовано 6 загорянь

Липень 07, 2018 | Новини | Переглядів: 846 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула рятувальники Кіровоградщини 6 разів залучались на ліквідацію пожеж у житловому секторі. 

Так, о 11:45 виникла пожежа на вул. Яблуневій с. Перегонівка Голованівського району.

Там горіло 9 м2 сінника і 1 тонна сіна на території приватного домоволодіння. О 12:32 пожежу було локалізовано та о 12:45 – ліквідовано. До гасіння було залучено 5 чоловік особового складу, 1 одиниця техніки 13-ї ДПРЧ м. Голованівськ та місцева пожежна команда с. Клинове. 

О 13:04 сталась пожежа на вул. Лесі Українки у с. Соколівське Кіровоградського району. Як стало відомо, горить 9 м2 майна в підвалі житлового будинку. Вогнеборці 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький о 14:44 ліквідували пожежу. Бійці 13-ї ДПРЧ м. Голованівськ о 14:55 ліквідували пожежу 10 м2 покрівлі літньої кухні на території приватного домоволодіння на вул. Шевченка с. Клинове Голованівського району. Вогнеборці 25-ї ДПРЧ залучались на гасіння пожежі 40 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння, яке розташоване на вул. Григорія Тайги у м. Новомиргород. Бійці 19-ї ДПРЧ ліквідували пожежу 24 м2 покрівлі господарчої споруди та 12 м2 сінника на території приватного домоволодіння на вул. Лесі Українки у с. Глодоси Новоукраїнського району. Рятувальники 20-ї ДПРЧ подолали загоряння 2 тонн сіна на території приватного домоволодіння, яке виникло на вул. Горького у с. Маловодяне Долинського району.

У всіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool