На Кіровоградщині за добу у житловому секторі виникло три пожежі

Березень 30, 2019 | Новини | Переглядів: 1802 | Коментарі: 0

29 березня о 10:28 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу по вул. Низовій с. Червоносілля Петрівського району.

Після прибуття на місце події було встановлено, що горить 15 м2 сінника та 1 тона сіна у ньому на території приватного домоволодіння.

Об 11:25 пожежу було локалізовано та об 11:34 – ліквідовано. До гасіння залучалось 5 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки 32-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Петрове.

О 17:38 стало відомо про займання по вул. Бережній с. Бережинка Новгородківського району. Там загорілось 2 м2 перекриття приватного житлового будинку. О 18:19 пожежу було локалізовано та о 18:37 – ліквідовано. До гасіння залучалось 4 чоловіка особового складу, 1 одиниця техніки 27-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Новгородка та місцева пожежна команда с. Новоандріївка.
О 22:20 повідомлення про пожежу надійшло з с. Луганка Петрівського району. Як з’ясувалось, на території приватного домоволодіння по вул. Ювілейній, загорілось 12 м2 господарчої споруди. Силами рятувальників 32-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Петрове та місцевої пожежної команди СВК а/ф «Маріампільське» о 23:12 загоряння було локалізоване та о 23:34 – ліквідоване.
В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюються.

Управління ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool