На Кіровоградщині за добу, що минула, вогнеборці здолали 4 пожежі

Травень 29, 2019 | Новини | Переглядів: 1585 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області залучались на гасіння 4 займань різного характеру.

Так, 28 травня о 09:15 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу по вул. Лесі Українки м. Благовіщенське. Після прибуття на місце події було встановлено, що горить 15 м2 сміття на відкритій території. Бійці 26-ї Державної пожежно-рятувальної частини о 09:30 локалізували пожежу та об 11:37 – ліквідували.

Об 11:40 вогнеборці 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Бобринець залучались на гасіння 1,1 га сухої трави на 56 км траси Кропивницький-Миколаїв.

О 23:18 стало відомо про займання по вул. Львівській, що в обласному центрі. На місці події було встановлено, що горить 12 м2 даху господарчої будівлі та 2 м3 дров на території приватного домоволодіння. О 00:03 займання було локалізоване та о 00:38 – ліквідоване. До гасіння залучалось 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки 1-го Кропивницький.

РЕКОМЕНДОВАНОКропивницький: головні новини дня, 29 травня

Вже 29 травня о 03:06 бійці 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрія залучались на гасіння пожежі кабіни автомобіля «Skania» по вул. Діброви районного центрі. О 03:13 пожежу було локалізовано та о 03:23 – ліквідовано. До гасіння залучалось 9 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool