На Кіровоградщині за добу, що минула, виникло 6 пожеж

Серпень 15, 2020 | Новини | Переглядів: 713 | Коментарі: 0

14 серпня о 18:10 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу по вул. Адамівскій смт Олександрівка.

Там горіло 10 м2 господарчої споруди та 0,75 м3 дров у ній на території приватного домоволодіння. О 18:25 рятувальниками пожежу було локалізовано та о 19:55 – ліквідовано. На гасіння пожежі залучались 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки 29-ї ДПРЧ смт Олександрівка.

Крім того, займання на відкритих територіях ліквідували вогнеборці 22-ї ДПРЧ смт Устинівка спільно з місцевою пожежною командою (2,5 га пожнивних залишків біля с. Тирлова Балка), 1-го ДПРЗ м. Кропивницький (2 га пожнивних залишків у с. Новогригорівка та 20 м2 сміття по вул. Генерала Кульчицького в обласному центрі), 34-ї ДПРЧ смт Смоліне (600 м2 трави біля смт Смоліне) та 20-ї ДПРЧ м. Долинська (2,5 га сухої трави поблизу с. Молодіжне).

В усіх випадках загиблих або травмованих не виявлено. Причини пожеж з’ясовуються.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool