На Кіровоградщині за добу, що минула, виникло 37 пожеж (ФОТО)

Березень 26, 2023 | Новини | Переглядів: 772 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 37 разів залучались на гасіння пожеж сухої рослинності та сміття, з них двічі спільно з місцевими пожежними командами.

На Кіровоградщині за добу, що минула, виникло 37 пожеж

На Кіровоградщині за добу, що минула, виникло 37 пожеж

На Кіровоградщині за добу, що минула, виникло 37 пожеж


Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 37 разів залучались на гасіння пожеж сухої рослинності та сміття, з них двічі спільно з місцевими пожежними командами.В Кропивницькому районі виникло 16 пожеж, в Олександрійському районі - 13, у Новоукраїнському районі - 5 пожеж та в Голованівському районі – 3 пожежі. Загальна площа пожеж становить 17,6 га.

Крім того, поблизу с. Соколівка Кропивницького району загасили пожежу 5 м2 автомобільних шин на відкритій місцевості, а на проспекті Перемоги в обласному центрі ліквідовано займання 5 м2 сміття в теплотрасі.

Шановні громадяни! Будьте максимально відповідальні у пожежонебезпечний період, коли суха рослинність спалахує від найменшої іскри та пожежа може поширитись на великі території, знищуючи все на своєму шляху. Служба порятунку закликає вас не випалювати сухостій, минулорічне листя та сміття!
 

Пресслужба ГУ ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool