На Кіровоградщині з вини працівника міліції 8 громадян незаконно притягнуто до адмінвідповідальності

Червень 13, 2012 | Новини | Переглядів: 1110 | Коментарі: 0

11 червня, прокуратурою області порушено кримінальну справу відносно старшого оперуповноваженого Світловодського МВ УМВС в області за фактом службового підроблення та зловживання службовим становищем при притягненні громадян до адміністративної відповідальності за ч.1 ст.366. ч.3 ст.364 КК України. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі прокуратури області

Працівник міліції, з метою нарощування статистичних показників у роботі, до протоколів про адміністративні правопорушення вносив недостовірні дані про скоєння місцевими жителями адмінправопорушень. У подальшому ці протоколи та постанови направлялись на розгляд Світловодського міськрайонного суду. Адміністративні справи розглядались без участі «правопорушників», оскільки до матеріалів справи долучалась заява про нібито побажання громадян розглядати справу за їх відсутності. Як результат - суд виносив рішення про накладення на громадян адміністративних стягнень у вигляді штрафу та попередження.
У такий спосіб горе-правоохоронцем незаконно притягнуто до адміністративної відповідальності 8 громадян.
З метою поновлення прав громадян прокуратурою буде опротестовано усі незаконні рішення суду про притягнення цих людей до адміністративної відповідальності.
Додамо, що даний факт виявлено працівниками відділу внутрішньої безпеки в Кіровоградській області, а згаданий правоохоронець уже звільнений з органів внутрішніх справ.
У справі триває слідство.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool