На Кіровоградщині з підприємства зникло більше 4 тонн насіння соняшника

Грудень 16, 2015 | Новини | Переглядів: 1253 | Коментарі: 0

Ними виявилися двоє 21-річних та 18-річний жителі Бобринецького району. Чоловіки вивезли майно зі складського приміщення, продали його за понад 23 тисячі гривень.

Наприкінці листопада до відділу поліції звернувся начальник охорони приватного підприємства з повідомленням про крадіжку соняшника зі складу.

«У ході досудового розслідування правоохоронці встановили причетність до злочину трьох працівників господарства. Перебуваючи на зміні, чоловіки вантажили насіння на автомобіль та відвозили продавати. Приватні підприємці, які не підозрювали, що майно крадене, купували товар. За кілька разів зловмисники викрали більше 4 тонн соняшника та отримали за його реалізацію понад 23,2 тисяч гривень. Гроші розділили між собою», - розповів начальник Бобринецького відділу поліції Валерій Григорчук.

У данний час вирішується питання про оголошення особам про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, та обрання запобіжного заходу.

Зловмисникам може загрожувати покарання у вигляді обмеження чи позбавлення волі на строк до п'яти років.

За матеріалами Бобринецького відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool