На Кіровоградщині з будинку викрали плазмовий телевізор

Листопад 06, 2015 | Новини | Переглядів: 969 | Коментарі: 0

Зловмисником виявився 31-річний житель міста Світловодськ, який лише у минулому році повернувся з місць позбавлення волі, де відбував покарання за крадіжки.

2 листопада до Світловодського міськвідділу надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що з його будинку викрадено плазмовий телевізор «Тоshiba».
- Працівники карного розшуку встановили особу зловмисника. Було з’ясовано, що чоловік, прогулюючись містом, вирішив провідати товариша. Прийшов до його будинку та відкрив двері ключем, який знайшов у схованці на подвір’ї. Перебуваючи всередині помешкання, гість зрозумів, що тут проживають вже інші господарі. Оглянувши оселю, злодій запримітив плазмовий телевізор, забрав його та у подальшому продав знайомому. Отримані кошти витратив на власні потреби, - розповів начальник Світловодського МВ УМВС в області Вячеслав Лавренюк.
У даний час техніку вилучено та передано власникові.
Дії зловмисника кваліфіковано за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років.

За матеріалами Світловодського МВ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool