На Кіровоградщині взяли під опіку родину загиблого героя АТО

Жовтень 07, 2015 | Новини | Переглядів: 874 | Коментарі: 0

Піклуватися про рідних Віктора Голого, який поклав життя, захищаючи країну, працівники Знам’янського міськвідділу міліції пообіцяли під час відвідин його сім’ї.

Правоохоронці не вперше завітали у гості. Цього разу начальник підрозділу Андрій Гулий вирішив познайомитися з сином Віктора – Мирославчиком та привітати з наближенням свята, яке шанував його батько – Днем Українського козацтва.

Спілкуючись з рідними бійця, правоохоронці ділилися спогадами про співпрацю з Віктором Анатолійовичем, який надавав допомогу з охорони правопорядку, перебуваючи у складі громадського формування «Окремого Чорноліського полку «Імені Козака Мамая» Буго-Гардівського округу Українського козацтва». Крім того, знам᾿янчанин разом з працівниками міліції брав активну участь у проведенні лекцій для школярів, адже любив і знав історію свого краю.

На знак вдячності та світлої пам’яті про Віктора Голого правоохоронці пообіцяли і у подальшому опікуватися його родиною.

За матеріалами Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool