На Кіровоградщині ввели нову заборону через війну

Червень 21, 2023 | Новини | Переглядів: 1627 | Коментарі: 0

Рада оборони Кіровоградщини заборонила проведення концертів, ярмарок, розважальних програм та роботу громадських закладів після 22:00.

Про це під час брифінгу повідомив начальник ОВА Андрій Райкович.

“Даним рішенням забороняється проведення після 22:00 розважальних заходів: концертів, дискотек, шоу, виступів професійних та аматорських колективів, ярмарків, спортивних змагань – навіть благодійного спрямування. А також заборона роботи закладів громадського харчування, торгівлі, барів, ресторанів, кафе, баз відпочинку. Після 22-ї години всі заклади мають бути зачинені!”, - акцентував Андрій Райкович.

Він наголосив, що також забороняється відео, фотозйомка, онлайн трансляція в місцях, що знаходяться поблизу об’єктів критичної інфраструктури, розташування військових формувань, військової техніки, засобів протиповітряної оборони, аби попередити будь – яке розповсюдження їх у соціальних мережах.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool