На Кіровоградщині втопилося три чоловіка

Серпень 07, 2017 | Новини | Переглядів: 1607 | Коментарі: 0

Протягом 6-7 серпня до Служби порятунку «101» надійшло 3 повідомлення про загибель громадян на водних об’єктах.

Так, 6 серпня о 10:40 рятувально-водолазним відділенням аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області вилучено тіло загиблого чоловіка 1950 р.н. з р. Інгулець в с. Диківка Знам’янського району. О 17:34 особовий склад 33-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Онуфріївки дістали на поверхню з місцевого ставка с. Млинок тіло чоловіка 1997 р.н.

7 серпня о 07:50 рятувальники 25-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Новомиргорода провели роботи з вилученню тіла громадянина 1968 р.н. з р. Гептурка в м. Новомиргороді.

Причини та обставини цих випадків встановлюють фахівці.

Шановні громадяни! Управління ДСНС в області закликає бути вкрай обережними на воді, не випробовуйте долю, не плавайте у нетверезому стані, у незнайомих місцях, на самоті. Слідкуйте за дітьми та бережіть своє життя!

Прес-служба У ДСНС в області

Протягом 6-7 серпня до Служби порятунку «101» надійшло 3 повідомлення про загибель громадян на водних об’єктах.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool