На Кіровоградщині встановлюють обставини замаху на вбивство

Грудень 27, 2017 | Новини | Переглядів: 744 | Коментарі: 0

За попередніми даними, один із чоловіків завдав іншому ножових поранень під час суперечки. За скоєне 26-річному підозрюваному загрожує кримінальна відповідальність.

Повідомлення про подію надійшло до Петрівського відділення поліції від жителів районного центру.

Поліцейські попередньо встановили, що між двома чоловіками за місцем проживання одного з них виникла сварка. У результаті старший завдав молодшому кількох ножових поранень.

23-річного потерпілого було госпіталізовано до лікарні. Зловмисника, який зник із місця події, слідчо-оперативна група спільно з працівниками групи реагування патрульної поліції розшукали у межах населеного пункту.
Чоловіку повідомлено про підозру. Речові докази поліцейські вилучили.

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 15 та ч. 1 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України, триває.

Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool