На Кіровоградщині встановили зловмисників, які скоїли угон мопеда

Травень 02, 2016 | Новини | Переглядів: 989 | Коментарі: 0

Двоє жителів району, перебуваючи поблизу магазину в місті Бобринець, побачили залишений без нагляду транспортний засіб та незаконно ним заволоділи. За вчинене їм може загрожувати покарання – до 5 років обмеження чи позбавлення волі.

До відділу поліції звернувся 29-річний потерпілий, який повідомив про крадіжку мопеда.
«У ході проведення розшукових заходів правоохоронці встановили зловмисників. Ним виявилися 20-річні жителі району. Після розпиття алкогольних напоїв, чоловіки побачили транспортний засіб, заволоділи ним і попрямували в одне з сіл. По дорозі сталася поломка – розірвався ціпок, у результаті спільники сховали крадене в лісосмузі. Саме там мопед і розшукали правоохоронці», – розповів начальник Бобринецького відділу поліції Валерій Григорчук.
Вирішується питання про оголошення особам про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом» та обрання запобіжного заходу.
Викрадений мопед вилучено та повернуто власникові.

За матеріалами
Бобринецького відділу поліції
ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool