На Кіровоградщині встановили особу злодія, який обікрав односельчанку

Березень 04, 2016 | Новини | Переглядів: 873 | Коментарі: 0

Ним виявився 38-річний мешканець Олександрійського району. За вчинене зловмисникові загрожує від 3 до 6 років позбавлення волі.

2 березня під час проведення відпрацювання населеного пункту інспектором поліції, до правоохоронця з заявою звернулась 26-річна місцева мешканка. Жінка повідомила, що весною минулого року невідома особа шляхом пошкодження замка на вхідних дверях проникла до її будинку, звідки викрала станок для точіння цепів електро- та бензопил.

«У ході розслідування працівники поліції у скоєнні кримінального правопорушення викрили раніше судимого за крадіжки жителя району. За словами зловмисника, викрадений станок через деякий час він продав місцевому мешканцю, а гроші витратив на продукти харчування», - розповів начальник Олександрійського районного відділення поліції Віталій Кравцов.
У даний час викрадене вилучено та повернуто власниці.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Покарання, передбачене санкцією статті, від 3 до 6 років позбавлення волі.

За матеріалами Олександрійського районного відділення поліції Олександрійського ВП ГУНП в Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool