На Кіровоградщині встановили особу чоловіка, що пограбував знам’янчанина

Серпень 14, 2015 | Новини | Переглядів: 1070 | Коментарі: 0

Зловмисник наніс потерпілому кілька ударів та відкрито заволодів його пневматичною зброєю. За скоєне чоловіку загрожує до шести років позбавлення волі.

До Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській області надійшло повідомлення від 31-річного місцевого жителя про те, що невідомий чоловік наніс йому декілька ударів в область тулуба та відібрав його пневматичний пістолет, що знаходився у спортивній сумці.
Працівники міліції вже за кілька хвилин затримали зловмисника. Ним виявився 24-річний раніше судимий місцевий житель.
Пневматичну зброю правоохоронці вилучили та направили до НДЕКЦ при УМВС України в області для проведення експертизи – повідомив т.в.о. начальника Знам’янського МВ УМВС України в області Сергій Котига.

Кировоград: день «левых» (ФОТО)

За даним фактом розпочате кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. За ці дії зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

За матеріалами Знам’янського МВ УМВС в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool