На Кіровоградщині встановили місцезнаходження неповнолітнього, який зник на Київщині

Червень 21, 2018 | Новини | Переглядів: 1033 | Коментарі: 0

Повідомлення до поліції міста Бровари надійшло 15 червня від мами зниклого. Жінка не знала, де її син, не могла зв’язатися з ним телефоном і тому дуже хвилювалася.

Працівники ювенальної превенції Олександрійського районного відділення поліції за орієнтуванням знайшли хлопця в селі Головківка, що на Кіровоградщині.

З пояснень неповнолітнього, до Олександрійського району він приїхав, аби навідати дівчину, з якою познайомився в одній із соціальних мереж. 

У перший день знайомства хлопець разом із подругою прогулювалися вулицями Олександрії. На ніч прихисток для «втікача» дали родичі дівчини.

Нині неповнолітній перебуває у районному відділенні поліції в очікуванні поки його передадуть матері. Аби подібні випадки не повторювалися, з батьками хлопця та дівчини поліцейські проведуть роз’яснювальну роботу.

Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool