На Кіровоградщині вшанували воїнів, що повернулися зі Сходу країни

Серпень 22, 2015 | Новини | Переглядів: 1491 | Коментарі: 0

Начальник УМВС України в Кіровоградській області Сергій Кондрашенко, разом з керівником місцевого райвідділу міліції Володимиром Гавриленком та головою профспілки атестованих працівників Валерієм Шевчуком, вручили працівникам міліції грамоти, подяки та грошові премії.

Заслужені нагороди отримали не лише правоохоронці, а і члени громадського формування, що разом з міліціонерами стежать за правопорядком на вулицях району, та багато інших мешканців Компаніївщини, які пройшли службу в зоні проведення антитерористичної операції і після демобілізації повернулися до рідного району.

В залі районного будинку культури, де проходив захід, практично не лишилося вільних місць. Окремі правоохоронці прибули на урочистості разом зі своїми родинами.

Кировоград: власть ограничивает социальную защиту бывших героев (видео)

Першим до винуватців свята звернувся начальник Управління МВС в області Сергій Кондрашенко:
- Наше урочисте зібрання відбувається напередодні Дня Незалежності, і от так сталося, що сьогодні ми всі вшановуємо наших патріотів. Компаніївський райвідділ міліції порівняно невеликий, але скажу відверто, має найбільшу кількість працівників, які добровольцями вирушили боронити Вітчизну від нападів. В ряди солдатів записалися не лише працівники міліції, а й цивільні люди, яким для того, щоб прийняти таке відповідальне рішення, також знадобилося лише «півстука серця»…Дякую усім Вам за службу, відвагу та героїзм!

Тетяна, дружина дільничного інспектора міліції Компаніївського РВ УМВС України в Кіровоградській області Андрія Баннікова, прийшла порадіти за чоловіка з півторарічною донечкою Єлизаветою.
- Добре, що він повернувся. Наш тато сьогодні отримав відзнаку, та для нас це не головне. Ми і так ним пишаємося. Для нас він – справжній герой, – говорить, витираючи сльози Тетяна.

Після офіційної частини, на учасників урочистостей чекав святковий концерт. Свої пісні присвячували героям місцеві співаки, а також учасники ансамблю обласної профспілки атестованих працівників міліції «Офіцери».
Прес-служба УМВС в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool