На Кіровоградщині впродовж минулої доби загасили шість пожеж (ФОТО)

Березень 05, 2023 | Новини | Переглядів: 974 | Коментарі: 0

Впродовж минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області шість разів залучались на гасіння пожеж різного характеру.

На Кіровоградщині впродовж минулої доби загасили шість пожеж (ФОТО)

На Кіровоградщині впродовж минулої доби загасили шість пожеж (ФОТО)

На Кіровоградщині впродовж минулої доби загасили шість пожеж (ФОТО)


Так, 4 березня об 11:07 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Прирічній обласного центру. На території приватного домоволодіння горіло 4,2 м2 побутових речей та 2 м3 дров. Об 11:55 пожежу приборкали бійці 5-ї пожежно-рятувальної частини м. Кропивницький.

О 17:23 стало відомо про пожежу в смт Новгородка Кропивницького району. На вул. Миру зайнявся автомобіль Škoda Octavia на території приватного домоволодіння. О 17:49 бійці 27-ї пожежно-рятувальної частини ліквідували займання.

Крім того, новгородківські вогнеборці разом із пожежними місцевої пожежної команди с. Верблюжка загасили пожежу 1,1 га очерету в руслі р. Верблюжка на території Новгородківської громади Кропивницького району. Пізніше їм довелося виїжджати ще на гасіння пожежі 1,3 га сухої трави біля с. Петрокорбівка. Два пожежно-рятувальні підрозділи м. Кропивницький залучались на гасіння 1,5 га сухої трави біля с. Неопалимівка Первозванівської громади Кропивницького району. А петрівські рятувальники загасили пожежу 0,5 га сухої трави, що виникла у смт Петрове Олександрійського району.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж з’ясовуються.

Пресслужба ГУ ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool