На Кіровоградщині вогнеборцями ліквідовано вісім пожеж

Липень 30, 2023 | Новини | Переглядів: 1078 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, рятувальники Кіровоградщини вісім разів залучались на гасіння пожеж, з них шість - на відкритій території.

Тричі на гасіння пожеж залучались вогнеборці м. Кропивницький та Кропивницького району: за межами с. Суходільське Долинської громади - 600 м2 сухої трави, на відкритій території вул. Затишна смт Новгородка – 500 м2 сухої трави та на вул. Євгена Тельнова м. Кропивницький - 1,5 м2 сміття та пластикового контейнеру. В Олександрійському районі ліквідоване займання 600 м2 сміття та сухої трави у на вул. Квітнева с. Войнівка Приютівської громади, у голованівському районі приборкано пожежу 30 м2 сміття та сухої трави на відкритій території вул. Дружби с. Капітанка Побузької громади, а у Новоукраїнському районі – 100 м2 сухої трави на вул. Центральна с. Злинка Злинської громади.

Крім того, 29 липня бобринецькі вогнеборці двічі залучалися на гасіння пожеж у житловому секторі. Так, о 08:07 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Порика м. Бобринець Кропивницького району. Там загорілось 11 м2 меблів та речей домашнього вжитку в одній із кімнат одноповерхової будівлі. О 08:48 пожежу було ліквідовано.

О 21:33 стало відомо про пожежу на вул. Промисловій у м. Бобринець. Після прибуття на місце виклику було встановлено, що горить 30 м2 господарчих речей в приміщенні гаражу на території приватного домоволодіння. О 22:57 пожежу було ліквідовано. В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

Шановні громадяни! Будьте максимально відповідальні у пожежонебезпечний період, коли суха рослинність спалахує від найменшої іскри, а пожежа може поширитись на великі території, знищуючи все на своєму шляху. Служба порятунку НАГАДУЄ: за спалювання рослинності чи сміття передбачене адміністративне та кримінальне покарання!

Пресслужба ГУ ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool