На Кіровоградщині вогнеборці здолали 10 пожеж сухої рослинності

Серпень 26, 2018 | Новини | Переглядів: 609 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 10 разів виїздили на гасіння загорянь у екосистемі.

Так, двічі горіла суха трава в Олександрійському районі (с. Андріївка – 4,5 га та с. Діброви – 300 м2) та у Благовіщенському районі (80 м2 трави у районному центрі та 100 м2 біля с. Шамраївка).

По одному подібному вогневому випадку виникло у Олександрівському (автодорога Олександрівка-Новомиргород – 1 га пожнивних залишків пшениці та полі), Петрівському (с. Новий Стародуб – 1,5 га), Маловисківському (біля с. Хмельове – 0,7 га), Новомиргородському (с. Петроострів – 500 м2), Долинському (с. Червоне – 1,5 га) та Знам’янському районах (с. Петрове – 30 м2).

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 10 разів виїздили на гасіння загорянь у екосистемі.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool