На Кіровоградщині вогнеборці загасили 5 пожеж в екосистемі

Квітень 29, 2017 | Новини | Переглядів: 896 | Коментарі: 0

Впродовж минулої доби рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький 5 разів виїжджали на ліквідацію пожеж в екосистемі.

Так, на території Кіровоградського району сталось 3 таких випадки: о 14:28 горіло 5 га пожнивних залишків кукурудзи на полі с. Вільне, о 15:00 ліквідовано пожежу 500 м2 сухого очерету на відкритій території с. Лозуватка та одночасно виникло загоряння 300 м2 минулорічної рослинності в с. Високі Байраки.

У м. Кропивницькому о 20:30 горіло 7 м2 сміття на відкритій території на вул. Байкальська та вночі о 01:55 рятувальники виїхали на ліквідацію пожежі 100 м2 сміття на вул. Сумська.
Причини усіх пожеж встановлюють фахівці.

Шановні громадяни! Будьте максимально відповідальними у пожежонебезпечний весняний період, коли суха рослинність спалахує від найменшої іскри та пожежа може поширитись на великі території, знищуючи все на своєму шляху. Служба порятунку закликає вас не випалювати сухостій, минулорічне листя та сміття.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool