На Кіровоградщині вогнеборці загасили 3 пожежі різного характеру

Червень 01, 2019 | Новини | Переглядів: 1084 | Коментарі: 0

Протягом доби, 31 травня, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області тричі залучались на гасіння пожеж різного характеру.

Так, о 14:05 вогнеборці 21-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Гайворон залучались на гасіння 70 м2 сухої трави на відкритій території поблизу районного центру.

О 15:38 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Краснодонській м. Кропивницький. Після прибуття на місце події було встановлено, що горить 5 м2 домашніх речей у літній кухні на території приватного домоволодіння. Під час пожежі господар обійстя 1967 р.н. отримав опіки та був госпіталізований до обласної лікарні. О 15:57 рятувальники локалізували пожежу та о 16:43 – ліквідували. До гасіння залучалось 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький.

О 20:49 стало відомо про займання на вул. Насосній с. Черняхівка Кропивницького району. На місці події було встановлено, що горить 40 м2 покрівлі надвірної споруди та 5 м2 домашніх речей у ній на території приватного домоволодіння. Загиблих або травмованих не виявлено. О 21:06 займання було локалізоване та о 21:27 – ліквідоване. До гасіння залучалось 12 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький.

Причини усіх пожеж наразі з’ясовуються.

У ДСНС України у Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool