На Кіровоградщині вогнеборці пройшли тренування на смузі психологічної підготовки

Листопад 21, 2018 | Новини | Переглядів: 787 | Коментарі: 0

З метою підвищення рівня підготовки особового складу до виконання завдань за призначенням у складних умовах 21 листопада пройшли заняття на смузі психологічної підготовки з особовим складом 1-го Державного пожежно-рятувального загону, аварійно-рятувального загону спеціального призначення та 19-ої, 24-ої, 28-ої Державних пожежно-рятувальних частин Управління ДСНС в області.

Навчальною метою таких тренувань є практична та психологічна підготовка бійців пожежно-рятувальних підрозділів до роботи у різних обставинах: у задимленому та токсичному середовищі, в умовах високих температур, при загрозі вибухів та обвалів, на висотах та у підвалах. Крім того, подібні тренування забезпечують формування у рятувальників високих вольових та професійно-бойових психологічних якостей, необхідних для виконання завдань за призначенням.

На смузі імітуються місця та впливові фактори пожежі, створюються характерні складнощі та перешкоди, вводяться елементи несподіванки.

Саме за таких умов співробітники державних пожежно-рятувальних підрозділів Кіровоградської області в апаратах захисту органів дихання та тепловідбивних костюмах, демонстрували свою професійну майстерність та готовність до виконання завдань за призначенням.

Такі заняття в системі підготовки працівників підрозділів Управління вкрай необхідні, адже, як від злагодженості та оперативності дій підрозділів загалом, так і від уміння орієнтуватися у складній ситуації кожного рятувальника, нерідко залежать людські життя.

На Кіровоградщині, вогнеборці пройшли, тренування на смузі психологічної підготовки

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool