На Кіровоградщині вогнеборці приборкали 3 пожежі в житловому секторі

Жовтень 01, 2018 | Новини | Переглядів: 574 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградщини тричі виїздили на гасіння пожеж у житлових будинках.

Так, 30 вересня об 11:06 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що у м. Помічна Добровеличківського району на території приватного домоволодіння сталась пожежа.

Як з’ясувалось, у приватному житловому будинку горіло 15 м2 домашніх речей. Рятувальниками було врятовано господарку 1965 р.н. Силами вогнеборців 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Помічна та місцевої пожежної команди с. Піщаний Брід о 12:10 пожежу було локалізовано та о 12:56 – ліквідовано.

У м. Олександрія на вул. Менделєєва о 20:00 виникла пожежа 3 м2 перекриття житлового будинку. Загоряння було приборкане о 20:23 рятувальниками 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрія.
У той самий час у смт Побузьке Голованівського району сталась пожежа у підвалі та одній із квартир на першому поверсі 5-поверхового житлового будинку. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу на місце події горіло 1,5 м2 сміття в підвальному приміщенні та 4 м2 речей домашнього вжитку в квартирі. Силами вогнеборців 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Голованівська о 20:40 пожежа була локалізована та о 21:15 – ліквідована.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж з’ясовують фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool