На Кіровоградщині вогнеборці подолали 5 пожеж

Листопад 07, 2018 | Новини | Переглядів: 588 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, вогнеборці Кіровоградської області 5 разів залучались на гасіння пожеж у житловому секторі.

Так, 6 листопада об 11:45 виникла пожежа 18 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння на вул. Центральній с. Розсохуватка Маловисківського району. Силами рятувальників 23-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Мала Виска о 13:14 пожежу було ліквідовано.

О 15:49 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Миру с. Вільхове Благовіщенського району. Горіло 30 м2 покрівлі сінника та 8 тонн сіна в ньому на території приватного домоволодіння. О 16:18 пожежу було локалізовано та о 20:54 – ліквідовано. До гасіння залучались 5 чоловік особового складу, 1 одиниця техніки 26-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Благовіщенське та місцева пожежна команда с. Йосипівка.

О 16:09 стало відомо про загоряння на вул. Поштовій смт Голованівськ. Як з’ясувалось, горіло 4 м2 речей та побутові прилади в господарчій споруді на території приватного домоволодіння. Силами рятувальників 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини о 16:31 загоряння було локалізовано та о 17:45 – ліквідовано.

О 16:50 ще одне займання виникло у Благовіщенському районі. Там горіло 80 м2 покрівлі сінника та 10 тонн сіна на території приватного домоволодіння на вул. Змійового с. Дельфінове. Вогнеборці 26-ї ДПРЧ м. Благовіщенське та місцевої пожежної команди с. Лозуватка о 18:58 ліквідували загоряння.

Вже 7 листопада о 01:58 сталась пожежа 2 м2 перекриття триповерхового житлового будинку на вул. Шевченка в обласному центрі. Бійці 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький о 02:32 локалізували пожежу та о 02:46 – ліквідували. До гасіння залучалось 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки.

У всіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool