На Кіровоградщині вогнеборці подолали 3 займання різного характеру

Січень 16, 2019 | Новини | Переглядів: 548 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, вогнеборці Кіровоградського гарнізону тричі залучались на гасіння пожеж різного характеру.

Так, 15 січня о 15:13 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на пров. Правди с. Свердликове Новоархангельського району.

Як з’ясувалось, горіло 1 м2 підлоги та 1 м2 речей домашнього вжитку в житловому будинку. О 15:48 пожежу було локалізовано та о 16:04 – ліквідовано. До гасіння залучалось 5 чоловік особового складу, 1 одиниця техніки 31-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Новоархангельськ та місцева пожежна команда с. Нерубайка.

О 20:00 стало відомо про пожежу на бульварі Дніпровському м. Світловодськ. Там горіло 2 м2 постільних речей у квартирі на 2-му поверсі 5-поверхового житлового будинку. О 20:58 пожежу було локалізовано та о 21:13 – ліквідовано. До гасіння залучалось 10 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Світловодськ.

Вже 16 січня о 04:43 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Яновського, що в обласному центрі. По прибуттю пожежно-рятувального підрозділу було встановлено, що горить 0,3 м2 пластикового підкрилку заднього правого колеса автомобіля ВАЗ 211540. О 05:03 пожежу було ліквідовано рятувальниками 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький.

У всіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюються.

Кіровоградщині, вогнеборці подолали, 3 займання різного характеру

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool