На Кіровоградщині вогнеборці перевіряють сільгосппідприємства області (ФОТО)

Липень 15, 2023 | Новини | Переглядів: 849 | Коментарі: 0

Рятувальники Кропивницького районного управління ГУ ДСНС України у Кіровоградській області провели інформаційно-роз’яснювальну роботу серед працівників сільгосппідприємств у громадах району.

На Кіровоградщині вогнеборці перевіряють сільгосппідприємства області

На Кіровоградщині вогнеборці перевіряють сільгосппідприємства області

На Кіровоградщині вогнеборці перевіряють сільгосппідприємства області


У ході інспектування вогнеборці переконалися, чи дотримуються аграрники правил пожежної безпеки під час зернозбиральної кампанії.

Увагу працівники Служби порятунку зосередили на наявності на сільгосптехніці іскрогасників, первинних засобів пожежогасіння та їхній справності.

Окрім цього, рятувальники нагадали селянам, за яких умов техніка може працювати у полі, де та як її заправляти паливно-мастильними матеріали, проводити ремонтні роботи тощо. Оскільки пожежа в полі може виникнути й внаслідок кинутого недопалка, спалювання стерні, залишеного без нагляду розпаленого багаття, рятувальники застерегли працівників господарств від таких дій.

У разі ж виникнення пожежі чи іншої надзвичайної ситуації під час збору урожаю надзвичайники надали аграріям практичні поради щодо їхньої ліквідації на початковій стадії, рекомендували викликати пожежно-рятувальний підрозділ, а також вручили листівки застережного змісту.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool