На Кіровоградщині вогнеборці ліквідували 9 пожеж у екосистемах

Червень 02, 2018 | Новини | Переглядів: 754 | Коментарі: 0

Минулої доби на території Кіровоградської області виникло 9 пожежі сухої рослинності та сміття на відкритих територіях.

Так, рятувальники 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Світловодськ тричі залучались на гасіння пожеж (100 м2 сухої трави поблизу с. Павлівка, 1,5 га хвойної підстилки на території Микільської с/р та 100 м2 сміття на території Павлівської с/р).

Також тричі виїжджали на гасіння пожеж бійці 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький (0,5 м2 дерева на вул. Покровській, 5 м2 сміття на вул. Біляєва та 0,5 га сухої трави на території Великосеверинської с/р). Рятувальники 24-ї ДПРЧ м. Бобринець та місцевої пожежної команди с. Чарівне ліквідували пожежу 2 га сухої трави біля с. Федіївка. Крім цього, по бійці 24-ї ДПРЧ м. Бобринець ліквідували пожежу 3,5 га сухої трави біля с. Веселівка та 27-ї ДПРЧ смт Новгородка загасили 20 м2 сміття та сухої трави за межами районного центру.

Шановні громадяни! Служба порятунку закликає вас бути обережними та відповідальними, пам’ятайте, що у вітряну суху погоду досить найменшої іскри, щоб розгорілось велике полум’я, що безжально знищить на своєму шляху усе живе. Бережімо навколишнє природне середовище!

 

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool