На Кіровоградщині вогнеборці ліквідували 4 пожежі господарських споруд

Березень 24, 2017 | Новини | Переглядів: 872 | Коментарі: 0

23 березня на території Кіровоградської області виникло 4 випадки пожеж господарських споруд.

У Петрівському районі о 12:35 рятувальники 32-ї Державної пожежно-рятувальної частини та місцевої пожежної команди с. Володимирівка ліквідували пожежу 12 м2 покрівлі господарської будівлі у приватному домоволодінні на вул. Перемоги у с. Зеленому.

О 13:25 виникла пожежа господарської споруди та 1 тонни соломи на вул. Шкільна с. Степанівка Устинівського району, яку ліквідовано силами рятувальників 22-ї Державної пожежно-рятувальної частини та місцевої пожежної команди с. Новоігорівка.
У Голованівському районі в с. Межирічка на вул. Маяковського рятувальниками 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Голованівська та місцевою пожежною командою с. Ємилівка приборкано пожежу господарської споруди та дров, яка виникла о 17:10 на території приватного домоволодіння.

23 березня на території Кіровоградської області виникло 4 випадки пожеж господарських споруд.

В смт Олександрійське на вул. Кірова о 22:40 виникла пожежа дровника, яку ліквідували вогнеборці 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрії.
Причини пожеж наразі встановлюють фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool