На Кіровоградщині водіям на дорогах 8 разів надавали допомогу

Грудень 03, 2018 | Новини | Переглядів: 595 | Коментарі: 0

За добу, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 8 разів залучались до надання допомоги по вилученню автомобілів зі складних ділянок доріг.

Так, двічі надавали допомогу рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький: поблизу с. Нове та у селищі Сонячному.

Також двічі залучались для надання допомоги рятувальники 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Новоукраїнка: на вул. М. Вороного та на вул. Колгоспній районного центру. Також виїжджали для надання допомоги по буксируванню автомобілів пожежно-рятувальні підрозділи Новоархангельського, Добровеличківського, Долинського та Устинівського районів. Загалом зі складних ділянок доріг було відбуксировано 4 вантажні та 5 легкові автомобілі.

На Кіровоградщині, водіям на дорогах, 8 разів надавали допомогу

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool