На Кіровоградщині водіям 4 рази надавали допомогу по буксируванню автомобілів

Січень 17, 2018 | Новини | Переглядів: 650 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 4 рази залучались для надання допомоги водіям на автошляхах.

Так, 16 січня о 13:40 рятувальники 26-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Благовіщенське відбуксирували вантажівку «Renault» на автодорозі Київ – Одеса поблизу с. Трояни Благовіщенського району.

О 20:00 біля с. Олександрівка Олександрійського району на складну частину шляху потрапив вантажний автомобіль «FAB», який доставили на безпечну ділянку дороги рятувальники 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрія.

О 20:29 рятувальники 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Добровеличківки виїхали для надання допомоги водію легковика ВАЗ 2101, який з’їхав на узбіччя дороги біля с. Тернове Добровеличківського району, та не міг самостійно вибратись на проїжджу частину.

О 23:37 рятувальники 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Бобринця витягли з кювету легковий автомобіль «AUDI Q7» біля с. Костомарівка Бобринецького району.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool