На Кіровоградщині внаслідок конфлікту чоловік отримав ножові поранення

Листопад 01, 2016 | Новини | Переглядів: 787 | Коментарі: 0

За попередньою інформацією, двоє жителів Бобринецького району під час застілля посварилися через мобільний телефон.

Молодший із знайомих начебто запідозрив старшого у крадіжці. У результаті конфліктна ситуація закінчилася нанесенням тілесних ушкоджень опоненту. За цим фактом проводиться розслідування.

31 жовтня ввечері до відділення поліції надійшло повідомлення з лікарні про доставлення 26-річного мешканця населеного пункту з ножовими пораненнями.

Поліцейські встановили, що двоє чоловіків розпивали алкоголь у помешканні знайомої. Перебуваючи у стані сп’яніння, один із односельців вирішив, що інший викрав у нього телефон. Це спровокувало сварку та бійку. Через деякий час засіб зв’язку знайшовся, після чого приятелі розійшлися по домівках.

«Згодом, ображений звинуваченнями знайомого, старший чоловік відшукав молодшого в домоволодінні іншої місцевої жительки, аби остаточно розставити всі крапки над «і». Під час чергової сварки опонент завдав кривднику кілька ударів ножем.

27-річного зловмисника поліцейські затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання міри запобіжного заходу», - розповів начальник Бобринецького відділу поліції Валерій Григорчук.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool