На Кіровоградщині визнано недійсним договір підряду вартістю понад 19 млн грн

Січень 03, 2018 | Новини | Переглядів: 745 | Коментарі: 0

За позовом прокуратури Кіровоградської області визнано недійсним рішення тендерного комітету Благовіщенської міської ради, відповідно до якого переможцем закупівлі визнано підприємство, що подало до складу своєї пропозиції недостовірну інформацію про наявність працівників та матеріально-технічних можливостей.

Крім того, на виконання вимог прокуратури, господарським судом області визнано недійсним договір підряду, укладений між зазначеною міською радою та переможцем закупівлі вартістю 19,4 млн грн.

Мова йде про закупівлю робіт по реконструкції системи водовідведення м. Благовіщенськ. При проведенні зазначеної закупівлі тендерним комітетом відхилено пропозиції трьох учасників відкритих торгів, які були на 2,5 млн грн дешевші від акцептованої, у зв’язку з невідповідністю кваліфікаційним критеріям та умовам тендерної документації.

Водночас за результатами вивчення тендерної пропозиції підприємства-переможця прокуратурою також встановлено аналогічні невідповідності та, більш того, виявлено недостовірні відомості щодо наявності матеріально-технічної бази та кваліфікованих працівників для виконання передбачених робіт.
Тож на захист інтересів держави у сфері використання бюджетних коштів прокуратура звернулась до суду.

Органами прокуратури Кіровоградської області систематично проводиться аналіз стану законності при проведенні публічних закупівель з метою упередження розтрат та зловживань при використанні бюджетних коштів.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool