На Кіровоградщині визначено переможців обласного етапу конкурсу Податки очима дітей-2011

Травень 11, 2011 | Новини | Переглядів: 1920 | Коментарі: 0

Підійшов до завершення другий етап конкурсу „Податки очима дітей-2011”, покликаний виявляти у дитячої аудиторії інтерес до податків, допомогти їм через образне осмислення цієї теми уявити їх місце та значення у житті держави, суспільства й кожної окремої людини. Про це інтернет-видання  «FotoInform» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області.

 В ДПА у Кіровоградській області журі, яке складається із визнаних в Україні мистецтвознавців та культурологів, виявило переможців чергового творчого змагання.

У віковій категорії від 9 до 11 років за напрямом „Художні твори” перше місце обійняла  Дарія Савченко (м. Олександрія), друге – Тетяна Щеглова (смт Вільшанка), третє – Ірина Маслюкова (смт Компаніївка). У категорії від 12 до 15 років за тим же напрямом перемогла Юлія Пігарєва (м. Новоукраїнка). Другою журі визнало Тетяну Радчук (село Комсомол, Маловисківський район), третьою – Катерину Сахнюк (м. Знам’янка).

За напрямом „Твори декоративно-прикладного мистецтва” у віковій категорії від 9 до 11 років І місце зайняв Валентин Мороз (смт Компаніївка), ІІ – Валерія Опря (м. Новоукраїнка), ІІІ – Олександр Мітін (смт Новоархангельськ). У віковій категорії від 12 до 15 років за цим же напрямом кращою визнано  Дар’ю Саву (м. Новоукраїнка). Друге місце посіла Світлана Турбаєвська (м. Олександрія), третє – Богдан Богаченко (м. Кіровоград).

У віковій категорії від 9 до 11 років за напрямом „Літературні твори” головним переможцем став Ігор Ключніков (м. Кіровоград). Друге місце обійняв Богдан Сімокоп (смт Компаніївка), третє – Анастасія Винник (смт Олександрівка). У віковій категорії від 12 до 15 років кращою визнано Руслану Зеленську  (м. Помічна). Друге місце посіла Марина Крищук (с. Павлівка, Світловодський район), третє – Олександр Ткаченко (м. Мала Виска).

Твори переможців другого етапу будуть направлені до м. Києва для участі у Всеукраїнському конкурсі.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool