На Кіровоградщині виявили 13 незаконних фактів посівів нарковмісних рослин

Червень 19, 2015 | Новини | Переглядів: 893 | Коментарі: 0

З початку місяця на території області розпочався практичний етап загальнодержавної операції «Мак», спрямованої на виявлення та знищення незаконних посівів снодійного маку і коноплі.

У рамках проведення заходів працівниками міліції Кіровоградщини вже виявлено 13 фактів таких правопорушень та вилучено 640 нарковмісних рослин, з них 362 – маку та 278 – коноплі.
Так, 18 червня викрито 36-річного жителя одного з сіл Світловодського району, який на присадибній ділянці вирощував 54 кущі коноплі.
Рослини вилучено та направлено на дослідження.
За результатами експертизи за даним фактом буде прийнято рішення щодо притягнення громадянина до кримінальної відповідальності за статтею 310 Кримінального кодексу України «Посів або вирощування снотворного маку чи конопель». За такі дії передбачено покарання – до трьох років обмеження волі.

За матеріалами ВБНОН УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool