На Кіровоградщині високопосадовця митниці за корупцію притягнуто до відповідальності

Грудень 19, 2017 | Новини | Переглядів: 791 | Коментарі: 0

За поданням прокуратури області до дисциплінарної відповідальності притягнуто заступника начальника Кіровоградської митниці Державної фіскальної служби України за порушення вимог фінансового контролю.

Встановлено, що посадовець вчинив адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, передбачене ч. 2 ст. 172-6 КУпАП.

Зокрема, він не повідомив у встановленому законом порядку Національне агентство з питань запобігання корупції України про суттєві зміни у майновому стані, а саме про придбання нерухомого майна. Зважаючи на викладене прокуратурою до фіскальної служби внесено подання в порядку ч. 3 ст. 65 Закону України «Про запобігання корупції» з вимогою провести службове розслідування.

На даний час, за наслідками службового розслідування до посадовця застосовано дисциплінарне стягнення.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool