На Кіровоградщині виникло шість пожеж (ФОТО)

Вересень 06, 2024 | Новини | Переглядів: 157 | Коментарі: 0

До Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу на вул. Центральній с. Оситняжка Великосеверинівської СТГ Кропивницького району. 

Після прибуття на місце виклику було встановлено, що горить 60 м2 покрівлі та перекриття господарчої споруди на відкритій території та 100 м2 сухої трави на відкритій території. О 17:27 кропивницькі рятувальники ліквідували пожежу.

На Кіровоградщині виникло шість пожеж (ФОТО)

На Кіровоградщині виникло шість пожеж (ФОТО)

На Кіровоградщині виникло шість пожеж (ФОТО)

О 13:51 стало відомо про займання на вул. Бутусова обласного центру. Там загорілось 5 м2 сміття та 1 м2 пластикових дверей та віконної рами господарчої споруди на території приватного сектора. Бійці кропивницької пожежно-рятувальної частини о 14:14 загасили пожежу.

О 17:49 надійшло повідомлення, що на відкритій території садового товариства “Аграрник” м. Кропивницький горить 1 га сухої трави та 5 м2 дерев’яних піддонів на території однієї приватної земельної ділянки, а також металева споруда по всій площі - на території іншої. О 19:21 бійці кропивницького пожежно-рятувального загону ліквідували займання.

О 18:33 стало відомо, що на вул. Енергетичній с. Торговиця Новоархангельської СТГ Голованівського району горить 0,8 га сухої трави на відкритій території та 30 м2 прибудови нежитлового будинку. Бійці новоархангельської частини о 19:31 загасили пожежу.

О 23:31 на вул. Набережній с. Злинка Злинської СТГ Новоукраїнського району горіло 10 м2 дерев’яного перекриття бані. Силами новоукраїнських рятувальників о 23:52 займання було ліквідоване.

Вже 6 вересня о 02:47 стало відомо про займання на вул. Набережній с. Миролюбівка Маловисківської МТГ Новоукраїнського району. Горіло 20 м2 дерев’яного перекриття господарчої споруди на території приватного домоволодіння. О 05:00 пожежу було ліквідовано силами маловисківського підрозділу ДСНС.

Загиблих та травмованих під час пожеж немає. Причини пожеж виникнення встановлюються.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool